Me Deklarat Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira

Me Deklarat Ilir Hasani: Lajmet që vijnë nuk janë aq të mira

Ilir Hasani, drejtor i Klinikes për Traumatologji, Ortopedi, Anestezi, Reanimacion dhe Trajtim Intenzivdrejtor ka postuar një status në facebook, ku shkruan se lajmet që vijnë në lidhje me Co.vid-19 nuk janë aq të mira

Të nderuar, lajmet që vijnë nuk janë edhe aq të mira. Duhet të jemi të përgatitur për çdo situatë.

Kujdesi, besimi ndaj autoriteteve shëndetësore dhe ndjekja e masave në këto kushte, në asnjë moment nuk duhet neglizhuar. Bashkë mund ta tejkalojmë!

Leave a Reply

Your email address will not be published.