Me Linjë Direkte Flet Doktoresha Shqiptare Nga Amerika : Mos Pini Il’açe Por Konsumoni Këto Ushqime Për Koronavi’rusin

Linja Direkte Flet Doktoresha Shqiptare Nga Amerika : Mos Pini Il’açe Por Konsumoni Këto Ushqime Për Koronavi’rusin

Doktoresha e Shkencave Mjekësore dhe kërkuese në Universitetin e Kalifornisë të San Franciskos, Lisiena Hysenaj se personat qe preken me shume nga co vidi jane meshkujt ndaj meshkujt duhet te jene me shume te kujdesshem.

Ajo thote se:“Ne duhet të bëjmë gjatë kësaj kohe është që të minimizojmë sheqernat dhe kur them sheqernat edhe frutat. Nuk duhet të hamë më shumë se 2-3 fruta në ditë dhe sa më shumë zarzavate dhe perime dhe bukë të zezë.

Duhet që konsumimi i sheqernave të jetë sa më i pakët që të ulet in’flamacioni në trup. Pini sa më shumë çajra. Ne vitaminën C mund ta marrim nga çajrat e sidomos nga ai i trëndafilit të eg ër që ka shumë Vitaminë C. Dieta është e vetmi tr ajtim që kemi ne në dorë sepse ende nuk e dimë nëse il’açet na bëjnë efekt apo jo”,- u shpreh doktoresha Hysenaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.