Me lot ne sy Erdogan Jep Lajmin E Zi: Numri I Jetëve Të Hu Mbura Nën Rrë Nojat E Të Rmetit 7 Ballë Ka Shkuar Në 58

Me lot ne sy Erdogan Jep Lajmin E Zi: Numri I Jetëve Të Hu Mbura Nën Rrë Nojat E Të Rmetit 7 Ballë Ka Shkuar Në 58

Numri i të vd ekurve nga tërmeti në Izmir të Turqisë u rrit në 58, njoftoi presidenti Recep Tayyip Erdoğan.
Të paktën 920 njerëz u lënd uan gjithashtu në të rmetin me ma gnitudë 6,6 ballë që goditi Izmirin, qytetin e tretë më të madh të Turqisë.
“Ne jemi të vendosur të shërojmë pl agët e vëllezërve dhe motrave tona në Izmir, të cilët janë prekur nga të rmeti, para se të fillojë moti i ft ohtë dhe shirat”, tha Erdoğan gjatë një takimi të Partisë në pushtet për Drejtësi dhe Zhvillim (AK) në provincën e Samsunit.
Deri në 104 njerëz janë shpëtuar nga rrë nojat, ndërsa aktivitetet e kër kimit dhe shpëtimit ende vazhdojnë.zte

Leave a Reply

Your email address will not be published.