Me lot ne sy Mihrije Braha: Burri im eshte diagnostifikuar me tu’mor. Lutini per Burrin tim Naimin

Me lot ne sy Mihrije Braha: Burri im eshte diagnostifikuar me tu’mor. Lutini per Burrin tim Naimin

Mihrije Braha: burri im eshte diagnostifikuar me tu’mor. Lutini per Naimin
Mbrëmjen e djeshme startoi emisioni “E ardhmja është vajzë” dhe për të hapur siparin ishte e ftuar këngëtarja e mirënjohur shqiptare, Mihrije Braha. Me posht keni 2 video klikojeni te dyat jane me pjese te ndara

Ajo ka rrëfyer si kurrë më parë gjithë vështirësitë që ka kaluar në jetë, duke nisur nga lu.fta në Kosovë e deri tek beteja e bashkëshortit të saj, Naimit, me tu.mo.rin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.