Me Siguri Se Keni Ditur Se Vëllai ‘Rabijes‘ Është Ky Person I Njohur (FOTO)

Me Siguri Se Keni Ditur Se Vëllai ‘Rabijes‘ Është Ky Person I Njohur (FOTO)

Gresa Pallaska, është e njohur për të gjithë nga roli i “Rabijes” në serialin vendor “Çka ka shpija”.

Por përveç Gresës, edhe vëllai i saj është një figurë publike dhe shihet shpesh në ekranet televizive.

Nuk ju ka shkuar mendja, por analisti dhe juristi i njohur Dastid Pallaska, i cili këto ditë shihet shpesh duke analizuar ngjarjet politike në Kosovë, është vëllai i Gresës.

Ndryshe, Gresa dhe Dastidi nuk janë të vetmit të njohur nga familja Pallaska, pasi edhe motra e tyre Mjellma, është moderatore e njohur./ Magazina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *