MerkeI “Trondite“ Ser,bin E Vuçiqin, Ju Nuk Guxoni Ti Prekni Më Shqiptarët E Kosovës Ata Janë Në Tokën E Tyre

Merkel “dr idhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre

Merkel “dr idhë“ Serbin e Vuçiqin, ju nuk guxoni ti prekni më shqiptarët e Kosovës ata janë në tokën e tyre

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, i cili ndodhet për vizitë në Gjermani, pas takimit me kancelarin Angela Merkel tha se “i kuptova mesazhet” dhe se do të punojë për zgjidhjen e pro blemit të Kosovës, e citojnë atë mediat e Beogradit.
Angela Merkel pas bisedës me Vuçiqin tha se shqiptarët e kosovës jan vendas në tokën e tyre. Prandaj pjesërisht u morëm me çështjen, zgjidhjet me marrëveshje për Kosovën”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *