Meterologët / Moti Do Të Ndryshojë Në Rajon, Ja Kur Nisin Reshjet E Dendura Të Shiut/ Më Shumë Në Këto Qytete

Meterologët / Moti Do Të Ndryshojë Në Rajon, Ja Kur Nisin Reshjet E Dendura Të Shiut/ Më Shumë Në Këto Qytete

Meterologët / Moti Do Të Ndryshojë Në Rajon, Ja Kur Nisin Reshjet E Dendura Të Shiut/ Më Shumë Në Këto Qytete

Pritet një përk eqësim i kushteve atm osferike për vendin tonë dhe reshjet e shiut te jene te pranishme sidomos ne veri te vendit Shkoder Kukes Lezhe dhe ne z onat malore

Në orët e para të 24-orëshit shoqëruar me reshje shiu të do bëta lokale, bën të ditur Shërbimi Mete orologjik.

Nga orët e mesditës deri ato të pasdites vranësirat në zonën e qendrës dhe atë të jugut do të shoqërohen me re shje shiu të herëpashershme në formën e shtrëngatave dhe lokalisht stuhi afatshkurtër.

Në zo nën e veriut do të ketë edhe kthjellime ndërsa vr anësirat duke nisur nga orët e mbrëmjes fillojnë të shpërbëhen dhe moti do të jetë kryesisht i kthjellët.

Rikthehet moti i kthjellët dhe orët me diell përj ashtuar vr anësirat e pakta kalimtare në pjesën më të madhe të te rritorit pasi zona e verilindjes mbetet me mot me vranësira mesatare deri të dendura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.