Milioneri / Doktori Që I Bën Vipat E Bukur Tregon C’ka Hequr: S’kisha Para As Për Të Blerë Rroba, Shkoja Te…

Milioneri / Doktori Që I Bën Vipat E Bukur Tregon C’ka Hequr: S’kisha Para As Për Të Blerë Rroba, Shkoja Te…

Skerdi Faria ka rrëfyer disa detaje nga gjatë kohës kur ishte student në lidhje me veshjet e tij.Ai tha se në atë kohë nuk ka pasur para dhe blinte tek të përdorurat, kurse tani nuk e bën më.

“Ka vite, por kam blerë dikur kur kam qenë student dhe s kisha kokërr leku, kur ikte dimri i shisnim rrobat e më pas blinim, janë disa dyqane që jam klient në romë shkoj dhe i blej, pëlqej diçka që është e bukur dhe cilësore, nuk jam i fiksuar pas markave”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *