Ministri i Shendetësis / Nëse është e nevojshme do e përdorim edhe stupcin, vetëm mos me dal.’ – (VIDEO)

Ministri i Shendetësis / Nëse është e nevojshme do e përdorim edhe stupcin, vetëm mos me dal.’ – (VIDEO)

Zemaj: ‘Nëse është e nevojshme do e përdorim edhe stupcin, vetëm mos me dal.’ – (VIDEO)

Ministri i Shendetësis, Armend Zemaj gjatë konferences së sotme për media bëri të ditur se gjendja në Kosovë nuk është e mirë dhe numri sa shkon e rritet. Ai tha se nga tani e tutje do të perdoret edhe stupci.

‘Nga tani e tutje do t’a përdorim edhe stupcin pak, se rinia nuk po kupton, ata vazhdimisht po dalin dhe numri po rritet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.