Moderatori dhe humoristi i njohur: Besim Dina Humbë Një Person Të Zemres

Moderatori dhe humoristi i njohur: Besim Dina Humbë Një Person Të Zemres

Humoristi dhe prezantuesi Besim Dina, ka humbur sot një nga personat më të afërt dhe më të dashur. Siç bëhet e ditur, vëllai i Besimit, Bedriu ka ndërruar jetë në moshë të re. Miq të humoristit kanë shhprehur ngushllime për këtë humbje të madhe për familjen Dina. Ngushëllime!Permes nje postimi në Facebook ngushllime ka shprehur edhe miku i familjes Dina, Ylber Asllanaj. Postimi i plotë i tij: Bedriu paska ikur, n amshim! I hidhur ky lajm për të gjithë ata që e kanë njohur! Prehu i qetë n parajsë Bedri, do të t kujtojmê sa t’jemi edhe ne! Ngushëllime familjes Dina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *