Moderatorja e njohur Arbana Rrëqeth Me Rrëfimin e saj: Kam Vuajtur Shumë Nga Një Sëmundje, Kam Kërkuar Ndihmë

Moderatorja e njohur Arbana Rrëqeth Me Rrëfimin e saj: Kam Vuajtur Shumë Nga Një Sëmundje, Kam Kërkuar Ndihmë

Arbana Osmani kujdeset të mos u mungojë ndjekësve duke komunikuar herë pas here me ta në Instagram, përmes pyetje-përgjigjeve.Mes disa rrëfimeve rreth mëmësisë, jetës dhe karrierës, Arbana tregoi para pak minutash edhe diçka për të cilën nuk ka folur më parë. E pyetur nëse kishte përjetuar ndonjëherë an kth, ajo u përgjigj:

“Oh, po! Ankth, depresion, dëshpërim. Kam kërkuar ndihmë.” Dikush i ka kërkuar një këshillë që t’i japë f orcë për të vazhduar përpara dhe Arbana i ka këshilluar vetëm të kërkojë ndihmë.

Ndërsa për sa i përket kërkesës së një ndjekëseje tjetër, për një libër që ta ndihmojë për të larguar mendjen nga ankthi dhe depr esioni, moderatorja ka postuar librin e David D.Burns “Të ndihesh mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.