Momenti kur Lushtaku “detyron” Rakiqin të respektoj Ezanin

Momenti kur Lushtaku “detyron” Rakiqin të respektoj Ezanin

Momenti kur Lushtaku “detyron” Rakiqin të respektoj Ezanin

Ministri i Ministrisë së Pushtetit Lokal, Goran Rakiq ka raportuar para anëtarëve të Komisionit për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media.

Derisa po mbahej ky komision është thirr Ezani, për çka kryetari i këtij komisioni, Mërgim Lushtaku ka kërkuar nga Rakiq që ndalë fjalimin derisa të përfundoj thirrja e Ezanit.

Ndonëse tha se nuk këtë nuk e përcakton ndonjë rregullore, megjithatë ai pranoi që të ndaloj derisa të thirret Ezani.
Per me shume ndjek videon ne vazhdim..

Leave a Reply

Your email address will not be published.