Musafiri i Fuar Në Emision Si Lë Gjë Pa Thënë Arian Canit/ Ore Ti, Paske Qenë Qelbësirë Fare

Musafiri i Fuar Në Emision Si Lë Gjë Pa Thënë Arian Canit/ Ore Ti, Paske Qenë Qelbësirë Fare

I ftuar në emisionin e Arian Çanit në “Zonë e Lirë” mbrëmjen e kaluar ishte Agron Dalipaj. Ky i fundit ka hedhur disa ak uza për gjuhën shqipe ndaj Akademisë së Shkencave të Shqipërisë dhe Akademisë së Studimeve Albano logjike.Nuk mungoi as një fyerje në drejtim të vetë gazetarit, të cilin e quajti ”qelbësirë”. “Më thanë miqtë mos shko tek Çani se ai bën lloj lloj sharjesh. Kjo është hera e tretë që vij këtu. Por unë mendoj se ti je personazh interesant në botën e gazetarisë shqiptare dhe je shumë qe lbësirë”, u shpreh Dalipaj, i cili po an kohej për minutazhin që kishte në dispozicion në emision.

“Mund të jesh i pakënaqur me mua, mund të më shash edhe pse është hera e tretë që vjen në studio. Ke 20 vjet që ke inat me Akademinë e Shkencave, që kur ke ardhur para 5 vjetësh te unë, të kam thënë që t’i bësh deno ncime meqë the që ke fakte, dokumente. S’ke bërë asgjë, e bën për show. Ti bën tënden, tjetër gjë që drejtësia mund të mos e marri parasysh. Nuk ka mundësi që të gjithë njerëzit ta kenë gabim dhe ti ta kesh mirë”, i tha Çani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.