Myftaraj: Mjaftë Me Xhamia, Turp Ju Qofte Juve Kosovarëve! LAJME

Myftaraj: Mjaftë me Xhamia, Turp për ju Kosovarëve!

Xhamia e Madhe punimet e së cilës nisën në qendër të Prishtinës financohet nga Drejtoria për Relegjion e Turqisë “Diyaneti”, dhe kostoja e ndërtimit të saj, llogaritet të jetë 35 deri në 40 milion euro.

“Unë jam kundër xhamisë për t’u ndërtuar, jam kundër formës së xhamisë se si është ndërtuar. Fillimisht kjo xhami nuk është xhami për falje por deklaratë politike e Erdoganit. Nëse kjo xhami ndërtohet me fonde nga Turqia, është tentativë të na rípushtojë kulturalisht kjo nuk duhet të lejohet

Leave a Reply

Your email address will not be published.