Naim Abazi: Ka KaIuar Koha Që Me U MbuIu Vajzat Tona, Duhet Me Hec Me Kohën

Naim Abazi: Ka kalu koha që me u mbulu vajzat tona, duhet me hec me kohën

“Nëse kundërshtarët fetarë me trurin e tyre marrin vendime dhe guxim për të shkruar diçka që s’dinë me mbrojt, atëherë si shoqëri, duhet të shkojmë hapit të perëndimorëve.Respekt deri në qiell për hoxhën Halil Kastrati. Ai ndërton shtëpi me para të të tjerëve, e ne ndërtojmë shtëpi me para tonat.Hoxha i Shkupit që i kemi kënduar ne e ka shëruar një djalë me paratë e veta, s’ka krahasim këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *