Ndodhë mrekullija / Mjekët i tërhoqën të gjitha pajisjet që e mbanin në jetë këtë vajzë të vogël pasi nuk kishin më shpresë. Por kur nëna e saj i dha një puthje të fundit, papritur ndodhi një mrekulli !

Ndodhë mrekullija / Mjekët i tërhoqën të gjitha pajisjet që e mbanin në jetë këtë vajzë të vogël pasi nuk kishin më shpresë. Por kur nëna e saj i dha një puthje të fundit, papritur ndodhi një mrekulli !

Një vajzë e vogël 14-muajshe, e quajtur Alice, nga Anglia thuhej të ishte vajza më fatlume në botë. Ajo u diagnostikua me një gjendje kërcënuese për jetën, por nuk ishte në gjendje të shërohej nga sëmundja. Megjithatë, një mrekulli ndodhi kur ajo ishte në prag të vd.ekjes!

Kur ajo u pranua në spital, ajo u diagnostikua me meningjit cerebrospinal epidemik. Gjendja e saj vazhdon të përkeqësohet me kalimin e kohës dhe detyruar të përjetojë infarkt, septikemia, dështimi i veshkave dhe komplikime të tjera të rënda.

Mjekët u lanë të pafuqishëm me kushtet e përkeqësuara të Alisës dhe ajo mund të mbështetej vetëm në një makinë ventilimi për ta mbajtur gjallë

Disa muaj më vonë, mjekët erdhën në një vendim dhe thanë se sëmundja e Alice ishte përtej ndihmës moderne të mjekimit dhe këshilloi anëtarët e familjes së Alice që të fiknin mbështetjen e jetës së Alice për të ndaluar vuajtjet e saj.

Pasi dëgjoi sugjerimin e mjekëve, familja e saj me lot me sy u mblodh rreth saj për ti dhënë lamtumirën e saj. Pasi mjekët fikën mbështetjen e jetës, nëna e Alice e mori butësisht Alisen për ta puthur vajzën e saj të vogël për herë të fundit.

Megjithatë, për habinë e tyre, ndodhi një mrekulli! Alice papritmas filloi të marrë frymë vetë! Mjekët që ishin të pranishëm në atë kohë ishin gjithashtu të habitur nga mrekullia!

Dy vjet kaluan dhe ky fëmijë i bukur me faqe të kuqe, pamje të gjallë dhe një buzëqeshje të shkëlqyeshme më në fund ka një shans për të bërër një foto familjare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *