Nga Ajo Që Ndodhi Në Vjenë, Erdogan Telefonon Dy Turqit Heronjtë: “l Urdhëroj Të Ndihmoni Vazhdimisht Austriakët”

Nga Ajo Që Ndodhi Në Vjenë, Erdogan Telefonon Dy Turqit Heronjtë: “l Urdhëroj Të Ndihmoni Vazhdimisht Austriakët”

Nga Ajo Që Ndodhi Në Vjenë, Erdogan Telefonon Dy Turqit Heronjtë: “l Urdhëroj Të Ndihmoni Vazhdimisht Austriakët”

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tayip Erdogan, ka telefonuar dy të rinjtë turq të cilët jetojnë në Austri ndërsa u shndërruan në heronj të Vjenës mbremjen e djeshme.
Bëhet fjalë për Recep Tayip Gultekin me të cilin ka biseduar Erdogan dhe për të riun tjetër Mikain Ozen.
Mediat turke raportojnë se presidentii ëhstë shprehur atyre se është krenar për veprimin që kanë bërë, ndërsa i këshillon të ndihmojnë austriakët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *