Mbani Lotët! E Moshura Shqiptare Jeton Në Varfëri E S’ka Bukë Të Hajë, Po Rrëqeth: Biri Im Më Li Dhi Në Oborr, Donte Pensionin

Mbani Lotët! E Moshura Shqiptare Jeton Në Varfëri E S’ka Bukë Të Hajë, Po Rrëqeth: Biri Im Më Li Dhi Në Oborr, Donte Pensionin

Një grua në Kamëz edhe pse ka dy urd hra mb rojtje është d hu nuar dhe li dhur në oborrin e shtëpisë nga djali i saj sërish.E moshuara që jeton në kushte të mjerueshme u detyrua të shkojë sërish në po l ici, pasi nuk ka asnjë zgjidhje për djalin që gjyk ata ia dërg on në shtëpi.

Për më tepër ju ftojmë të ndiqni kr on ikën e sjellë nga gazetarja, Anila Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *