Një Zbulim I Madh I Këtij Shqiptari Do Ta Bëj MiIioner Çdo Shqipëtar Të Shqipërisë Dhe Kosovës

Një Zbulim I Madh I Këtij Shqiptari Do Ta Bëj MiIioner Çdo Shqipëtar Të Shqipërisë Dhe Kosovës

Në një prej zonave krombajtëse në Tropojë është gjendur një masiv kromi me një vlerë të konsideruesheme. Ky zbulim është bërë në Zogajt të Tropojës. Lajmi u bë i ditur nga biznesmeni Sahit Muja i cili pretendon se ka zbuluar në vendin e tij rezervën e kromit me sasinë më të madhe në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.