O Zot Ndodhë mrekullija 3-Vjeçarja Nxirret Nga Rrënojat Pas 65 Orësh

O Zot Ndodhë mrekullija 3-Vjeçarja Nxirret Nga Rrënojat Pas 65 Orësh

Një vogëlushe 3-vjeçare, Elif Perinçek është shp ëtuar rreth 65 orë pas t ërmetit në Izmir të Turqisë.

Vogëlushja po qëndronte nën rr ënojat e apartamentit Do?anlar në rajonin Bayrakl?.

Ajo u nxorr nga fo rcat e shpëtimit me duartrokitje dhe më pas u dërgua me ambulancë drejt spitalit.

“Jam shumë e lu mtur. All ahu ju shp ërbleftë. U bashkuam me Elifin, gjithashtu me të do të bashkohen edhe nëna dhe vëllezërit/motrat”, u shpreh gjyshja e Elifit.Nëna e vogëlushes kishte mbetur gjithashtu nën rr ënoja, por u nxorr një ditë pas t ërmetit së bashku me 4 fëmijët e saj të tjerë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *