Pamje Nga T Ërmeti Në Izmir, Shihni Si Pallati Mbahet Në “Këmbë” Nga Eskavatorët

Pamje Nga T Ërmeti Në Izmir, Shihni Si Pallati Mbahet Në “Këmbë” Nga Eskavatorët

Skuadrat e shpë timit në qytetin port të Turqisë, Izmir, po gërmojnë nën rrënojat e g odinave të sh embura për të mbijetuarit e të rmetit të f uqishëm të së premtes.

Bilanci i vi ktimave të t ërmetit është rritur në 28 dhe mbi 800 janë të pl agosurit.

Ndëkohë mediat kanë p ublikuar pamje nga sh embja e pjeshme e një pallati.

Për të mbajtur ndërtesën në këmbë, deri në m omentin kur të mb yllet op eracioni i kërkim shp ëtimit, autoritetet vendosën të përdorin m akenëritë të r ënda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.