Parashikimi l Bill Gatesit Se Kur Do Vijë Pa Ndemia E Radhës…

Parashikimi l Bill Gatesit Se Kur Do Vijë Pa Ndemia E Radhës…

Bill Gates, bashkëthemeluesi i Microsoft, ka parashikuar se njerëzimi do të pë rballet sërish me një pan demi tjetër në të ardhmen e afërt, por që nuk do të shka ktojë kaq shumë dëme sa Co vid-19.

Në një bashkëbisedim në radio me aktoren Rashida Jones dhe me epide miologun amerikan Anthony Fauci, Gates u shpreh se pa ndemia e radhës, “po patëm fat, do të vijë brenda 20 viteve”. Por, miliarderi nuk përjashton mundësinë që të vijë shumë më shpejt: “Mund të vijë edhe brenda 3 viteve”

Gjithësesi, Gates mendon se pandemia e radhës nuk do të ketë ndikimin shka tërrues që pati ko ronavirusi: “U praktikuam tashmë dhe mendoj se në pa ndeminë e radhës do të përgjigjemi të gjithë siç bëri në fillim Koreja e Jugut apo Australia. Gjithashtu, do të kemi pajisje testuese më të mira. Nuk besoj të tregohemi budallenj herën e dytë”.
Më parë, Gates ka pa rashikuar se fundi i pa ndemisë aktuale do të jetë në vitin 2022.
Co vid-19 ka regjistruar 58,4 milionë të in fektuar dhe më shumë se 1,3 milionë vi ktima në të gjithë botën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.