lku Per Vizite Tek Mjeku Se Kishte Dhi Mbje Mjeku Ve Duart Ne Koke Kur Shikon Grafine

Iku Per Vizite Tek Mjeku Se Kishte Dhi Mbje Mjeku Ve Duart Ne Koke Kur Shikon Grafine

Një rast unik, i padëgjuar më pare në historinë e mjekësisë është ai i një pa cienti 38-vjeçar, i cili prej kohësh kishte dhi mbje kro nike në shpinë dhe nuk e merrte vesh se nga i vinte por ja qe gjithmon ne jeten tone ndodhin gjera qe ne as qe i kemi menduar ndonjehere.

Për shk ak të dhi mbjeve 38 vjecari iu nënshtrua kontrolleve mjekësore, të cilat bënë edhe zbulimin qe nuk e prisnin qe do ishte ndryshe nga te tjeret.

Pa cienti, është një brazilian i cili jeton në shtetin e San Paolo. Mjekët të paaftë për të përcaktuar shka qet e dhi mbjes qe kishte ne shpine e nënshtruan ndaj një tomografie të kompjuterizuar, e cila zbuloi anomalinë e pazakontë, pa cienti kishte tre ve shka.

Në trupin e 38-vjeçarit ndodhej një ve shkë e majtë në gjendje normale dhe dy veshka gjysmë të bashkuara mes tyre, të cilat formonin një të vetme dhe ndodhshin po në anën e majtë pak më poshtë.

Rasti i pazakontë i pa cientit u botua në revistën shkencore New England Journal of Medicine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.