PO BASTlSEN SHTEPlA E Thaçit Dhe Veselit

PO BASTlSEN SHTEPlA E Thaçit Dhe Veselit

PO BASTlSEN SHTEPlA E Thaçit Dhe Veselit

EULEX-i ka nisur sot ba stisjen e shtëpisë së ish presidentit të vendit Hashim Thaçi dhe ish- kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Kadri Veseli.
Zyrtarë të EULEX-it janë parë sot të kenë hyrë edhe brenda selisë së Partisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë, ndërsa Policia e Kosovës janë parë jashtë objektit.
Telegrafi ka te ntuar të kontaktojë zyrtarë të PDK-së, por nuk kanë qenë të qasshëm. Ndryshe, në afërsi të selisë së PDK-së, banesën e ka edhe ish kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *