Po rritet ankandi për Nokia 33/10, të gjithë që keni lajmrohuni se kaq para paguan kompania

Po rritet ankandi për Nokia 33/10, të gjithë që keni lajmrohuni se kaq para paguan kompania

Nëse keni ende një telefon te vjetër model “Nokia3310” apo një aparature playstation të vjetër në shtëpi mund të merrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin. I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithate duhet ne gjendje te mire dhe te punoje. Por nuk mbaron këtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.