Pothuajse gjendeshin në çdo shtëpi para viteve ’90, këto janë objektet që të gjithë kemi nostalgji (Fotot)

Pothuajse gjendeshin në çdo shtëpi para viteve ’90, këto janë objektet që të gjithë kemi nostalgji (Fotot)

Me të hyrë në vitin 2019, u ndjemë papritur të përmalluar për filmin, teatrin, muzikën, artistët dhe kuturën e para viteve 90 dhe fëmijërinë tonë, ndaj vendosëm që përmes një serie artikujsh të përditshëm të rikujtojmë të shkuarën, figurat e mëdha të artit shqiptar por dhe traditat e vjetra. Mirë se vini në ‘Javën e nostalgjisë shqiptare’!

Me siguri të gjithë jeni nostalgjikë për objektet e vjetra të shtëpisë, që i keni përdorur për vite me rradhë para se të vinit tek televizori me ekran të sheshtë, kondicioneri, kompjuteri, soba me energji elektrike, etj.

“Xing.al” sjell më poshtë për ju objektet e vjetra të cilat tashmë nuk përdoren më, por që me siguri secili prej jush i ka pasur në shtëpi.

Mobilimi i shtëpisë:

Televizorët dhe radiot e kohës “Lura” apo “Iliria”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *