Prap Flamuri kombëtar që u hoq nga prifti serb rivendoset në Koshare

Sot në mesditë, u largua flamuri Kombëtar në Koshare, nga një prift serb.

Në media janë ku shihet se është rikthyer flamuri në vendin ku ishte më parë.Ndërkohë për këtë rast, Policia e Kosovës ka njoftuar se do të inicioi hetim dhe padi për priftin serb.

Në një video të publikuar sot nga gazeta serbe “Novosti”, prifti, i shoqëruar nga dy miq të tij, u ngjit në tavanin e kullës dhe hoqi flamurin shqiptar, që kishte atje që nga koha e luf tës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *