Presidenti Turk R.T Erdogan Lë Pa Tekst Vuçiçin I Flet Shqip

Presidenti Turk R.T Erdogan Lë Pa Tekst Vuçiçin I Flet Shqip

Presidenti Turk R.T Erdogan Lë Pa Tekst Vuçiçin I Flet Shqip

Gjatë vizitës zyrtare të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan në Serbi, para pallatit presidencial ishin vendosur dhjetëra kamera që kanë filmuar një bisedë jof ormale mes presidentit turk dhe atij Serb.
Presidenti turk fillimisht bisedoi me shefin e diplomacisë serbe, Ivica Daçiq, me të cilin kishte zhvilluar disa takime.Para se të nisen në pallatin presidencial, Vuçiq u dëgjua teksa i tha Erdoganit se ‘ju flisni shqip perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.