Pse Albin Kurti Niset Për Shqipëri, Dhe I Ikën Izolimit

Pse Albin Kurti Niset Për Shqipëri, Dhe I Ikën Izolimit

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka lënë izolimin e Prishtinës dhe ka kaluar kufirin në drejtim të Shqipërisë, raporton Gazeta inFokus.

Vetura e Kurtit është fotografuar mbrëmjen e sotme pak para orës 18:00, tek sa ka kaluar kufirin Kosovë Shqipëri.

Në Prishtinë nga ora 19:00 ka hyrë në fuqi ora po licore dhe tashmë kryeqyteti është i zbrazur, kurse po licia është duke e zbatuar me r igorozitet masën e ndalim qarkullimit, ku qytetarët po legjitimohen në hyrje daljet e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *