Pse Ky Lokal Ne Berlin Ia Ka Ndaluar Hyrjen Merkelit ?!

Pse Ky Lokal Ne Berlin Ia Ka Ndaluar Hyrjen Merkelit ?!

Bar-lokali i Berlinit, “Standige Vertretung”, ia ka ndaluar hyrjen kancelares gjermane, Angela Merkel, Ministrit të Financave.

Olaf Scholz dhe politikanëve të tjerë kryesor për shkak të mby lljes së paral ajmëruar të të gjitha ambienteve hotelierike, e cila hyri në fuqi sot, raporton Spiegel.

Pronarët e lokalit, Jorn Peter Brinkmann dhe Jan Philipp Bubinger r aportuan këtë përmes një video mesazhi të publikuar në F acebook.

Ata e konsiderojnë kancelaren dhe bashkëpunëtorët e saj përgjegjës për futjen e masave shtrë nguese që synojnë fr enimin e përha pjes së c oronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.