Publicisti Veton Surroi: “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet një “Çoban“ nga Drenica me Ibrahim Rugovën

Publicisti Veton Surroi: “Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet një “Çoban“ nga Drenica me Ibrahim Rugovën

Kaluan disa vite qe nga “ikja” e presidentit historik Ibrahim Rugova, kjo dite nuk ka mundur ti ikë asesi publicistit Veton Surroi, ku shprehi dashuri për ish-presidentin e Vendit, ndërsa për presidentin aktual tha keq e me keq.

“Nuk e kuptoje se si mund te krahasohet Ibrahim Rugova me një çoban nga Drenica, kete e bejne vetem te paditurit.“Presidenti Rugova ishte dhe mbetet personat kryesore e lirisë dhe fitoreve ne Kosovë”. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *