R.T Erdogan: Mbi 500 vjet vëllazëri dhe jetë luksoze kan pas shqipëtarët në periudhën Otomane

R.T Erdogan: Mbi 500 vjet vëllazëri dhe jetë luksoze kan pas shqipëtarët në periudhën Otomane

Erdogan: 500 vjet vëllazëri dhe jetë luksoze kan pas shqipëtarët në periudhën Otomane

Presidenti turk, Recep Tayip Erdogan, i ka vlerësuar si të thella marrëdhëniet në mes të Shqipërisë dhe shtetit turk. Madje, këto marrëdhënie ai i ka quajtur edhe si të pashoqe mes vendeve të tjera.

Por, presidenti Erdoganë në një intervistë për televizionin shqiptar Top Channel, nuk ka pa folur edhe për të kaluarën e këtyre dy popujve, duke ilustruar kështu marrëdhëniet e tanishme, që ai i quajti të thell.l

Leave a Reply

Your email address will not be published.