Ramushi: Shiko Nëse Unë Bëhem President Do Ta Marrim Edhe Preshevën

Ramushi: Shiko Nëse Unë Bëhem President Do Ta Marrim Edhe Preshevën

Ramush Haradinaj premtoj popullin e Kosoves se ne rast se ai zgjidhet president ateher Presheva do te behet pjese e Kosoves, Haradinaj tha se vetem une te behem president.
‘Presheven edhe Qakorrin prap do i kthejm ne token e Kosoves, une jam njeri i fjales dhe i mbaj premtimet.’ tha Haradinaj
Si mendoni ju do ishte nje president i denje z.Ramush Haradinaj per Kosoven dhe do te mund ta bente edhe Presheven pjese e te rritorit te Kosoves apo jo

Leave a Reply

Your email address will not be published.