Rekomandon Doktori Italian / Jep Receten Se Si Te Sheroheni Vete Nga Co Vid Ne Kushte Shtepi

Rekomandon Doktori Italian / Jep Receten Se Si Te Sheroheni Vete Nga Co Vid Ne Kushte Shtepi

Mjeku i njohur Bassetti thotë se ky protokoll mjekimi mund të përbëjë një model të përbashkët për të gjithë mjekët e mjekësisë së përgjithshme, ose mjekët e familjes, të cilët tani janë më shumë të ngarkuar edhe sesa në pranverën e kaluar dhe po trajtojnë shumë pa cientë me co vid.

Ai publikoi publikoi përmbledhje të detajuar të protokollit an ti-co vid për personat që ku rohen në shtëpi. Ky material u publikua edhe nga agjencia zyrtare e lajmeve në Itali, Ansa.

Ja, përmbledhja e protokollit an ti-ko vid të personat që ku rohen në shtëpi.
-Rastet asim ptomatike: nuk pa rashikohet te rapi.
-Rastet me si mptoma të lehta (temperaturë jo më e lartë se 38 ° C dhe / ose sim ptoma të lehta të frymëmarrjes)

Përdorni pa racetamol, ibu profen ose acid ace tilsalicilik nëse nuk keni ku ndërindikacione.

-Rastet me sim ptoma të moderuara (temperaturë e vazhdueshme > 38.5 ° C për 96 orë, pra 4 ditë me kollë dhe frymëmarrje të sforcuar, por niveli i oksigjenit në gjendje qetësie të jetë ≥ 93% ose ≥ 90% në pacientët me sëmundje kronike të mushkërive)

Leave a Reply

Your email address will not be published.