Reperi Gold AG Rea Gon Pasi E Shpallën Të Vde Kur Në Rrjete Sociale,Ja Çfarë Thotë Ai !

Reperi Gold AG Rea Gon Pasi E Shpallën Të Vde Kur Në Rrjete Sociale,Ja Çfarë Thotë Ai !

Reperi i njohur nga Presheva, Gold AG, së fundmi është pë rballur me diçka jo fo rt të këndshme.
Atë dikush përmes rrjeteve sociale e shpalli të vde kur dhe me këtë rast nuk mungoi një rea gim i reperit shqiptar.

Ai thekson se disa llogari të rr eme kanë përhapur lajmin e vde kjes së tij, por që është shëndoshë e mirë.
“Vëllezër e motra jam gjallë. E pash që disa fëmijë me llogari të rre me kanë komentuar duke shprehur ngushëllime kinse paskam ndërruar jetë. Asaj rruge jemi të gjithë por për li ke e klikime sot bëhet edhe kjo punë”.

“Uroj të jeni mirë të gjithë, e ju që më keni shpallur të vde kur unë nuk ua dëshiroj vde kjen por jetofshi gjatë e Zoti ju udhëzoftë pa dallim”, ka shkruar ai në një postim të ndarë në In staStory.

Leave a Reply

Your email address will not be published.