Rrëfimi l Çobani Shqiptar: Delet Më Kanë Bërë Milioner, Për 6 Muaj Bëj 65 Milionë Lekë, Po Është E Vë Shtirë Djali Më Mbeti Beqar

Rrëfimi l Çobani Shqiptar: Delet Më Kanë Bërë Milioner, Për 6 Muaj Bëj 65 Milionë Lekë, Po Është E Vë Shtirë Djali Më Mbeti Beqar

Duke shkuar për Sarandë rrugës takova një çoban. Besim Hysenbelliu, së bashku me djalin e tij dhe 800 dhentë është duke shkuar nga Skrapari në Livadhia të Sarandës.

Ka 7 ditë që ecën në këmbë dhe thotë se i duhen edhe 2 të tjera për të mbërritur pranë familjes. Besimi thotë se kopeja e deleve e ka bërë milioner, vetëm në 6 mujorin e fundit ka fituar 65 milion lekë të reja.

Të jesh çoban në ditët e sotme sipas Besimit e ka një kosto, pasi djali i tij ka mbetur beqar, pasi vajzat sipas tij duan të jetojnë më Tiranë.

Pavarësisht vu ajtjeve një gjë është e sigurt nga njerëz si Besimi, konsumatori ynë mund të ushqehet të shëndetshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.