Rremi Në Gjendje Të R Ëndë Në Spital, Postimi I Fundit I Këngëtarit Muharrem Ahmeti: Kur Sprovat Të M Bulojnë…

Rremi Në Gjendje Të R Ëndë Në Spital, Postimi I Fundit I Këngëtarit Muharrem Ahmeti: Kur Sprovat Të M Bulojnë…

Këngëtari Muharrem Ahmeti, ndodhet në spital në gjendje të vë shtirë shëndetësore, pasi sipas mediave, ka pësuar atak në z emër.Lajmin e ka ko nfirmuar edhe violinisti i tij Kristian Xhaferaj, i cili përmes një p ostimi në F acebook, njoftoi njerezit qe ishin te int eresuar pas lajmit qe qa rkulloi ne media me heret (te pavertete, se kengetari kishte nderruar jete), dhe ka shkruar se Ahmeti është në gjendje të r ëndë shë ndetësore.

“Pershendetje te gjithve Shok koleg te vllait ton Muharrem ahmeti esht e pamundur ti pergjigjem cdo njeriut prej jush kam mbi 700 telefonata. Vertete ka kaluar nje gjendje te rend Sh endetsore por esht GJaLL i lutem te gjithve Atyre shok qe po stojn gjera jo te verteta ti fshin Sepse nuk jan te verteta. Vllai jon ka nevoj per lutjet tona qe gjendja e tij te behet me mir Me respekt Kristi.”, shkroi Xhaferaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.