SaIi Berisha: Thaçi Dhe Rama Janë Trodhtarë Të Kombit, Do T’i Varja Në ShtyIIën E Turpit Të Historisë Shqiptare

Sali Berisha: Thaçi dhe Rama janë trvdhtarë të kombit, do t’i varja në shtyllën e turpit të historisë shqiptare

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha, ka akuzuar ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin, pasi sipas tij, ky i fundit ka bërë gjithçka për shkëmbim territoresh me Serbinë. Berisha tha se Thaçi së bashku me “padronin” e tij, Vuçiqin e Edi Ramën bënë të pamundurën për ta “ndarë” Kosovën. Ai vazhdoi tutje duke thënë se Baton “Stanishiqi”, bashkë me dy të tjerët, Ramën e Thaçin, gjatë tri viteve të fundit kanë bërë një fushatë për ç’bërjen e pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovës. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Çfarë mund të quhen ata? Nuk kanë asnjë cilësim tjetër, ata të cilët shesin integritetin territorial, sovranitetin, kushtetutën e vendit, nuk iu eci, se Hashim Thaçi bëri gjithçka për shkëmbim territoresh me padronin e tij, Vuçiqin , se Edi Rama bëri gjithçka për ndarjen e copëtimet të Kosovvs, ai së bashku me Baton Stanishiqin ndërtuan 3 viteve të fundit dhe bënë një fushatë për ç’bërjen e pavarësisë dhe sovranitetit të Kosovvs, prandaj

nqs un s’pranoj kurrë akuza ndaj tij apo ndaj tyre për kvnibalizëm siç ishte formuluar, absolutisht për aktet që i kanë kryer ndaj Kosovës do t’i vvrja të tretë në shtyllën e turpit të historisë kombëtare shqiptare dhe do t’i dënvja ata në dvnimet më të rënda për trvdhti kombëtare”, u shpreh Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published.