Së Mundje Që Mësë Shumti Prek Shqiptarët Shërohet Me Vaj Ulliri, Vetëm Nëse Përdoret Kështu

Së Mundje Që Mësë Shumti Prek Shqiptarët Shërohet Me Vaj Ulliri, Vetëm Nëse Përdoret Kështu

A rtriti reu matoid është një sëm. undje autoimunintare që prek miliona njerëz në botë. Kjo sëm undje është 2 deri në 3 herë më e përhapur tek gratë se tek burrat.
Pacientët që vuajnë nga kjo sëm undje zakonisht marrin med ikamente kundër in flamacionit siç është as pirina apo pa racetamoli. tejkalo me poshte

Studimet mbi kurat dhe trajtimet për artritin dhe re umatizmën janë të vazhdueshme, por kohët e fundit, sipas të dhënave shkencëtarët po marrin në konsideratë rolin anti-inflamacion të vajit të ullirit.

Sipas tyre, vaji i ullirit mund të jetë po aq i dobishëm sa një do. zë ditore e ibu profenit apo il’açeve qetësuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published.