Sh.përthen lmer Mushkolaj E Bën Për “Pesë Pare” Vjosa Osmanin, Ja Çka Thotë Për Veprimet E Saj Të Fundit

Sh.përthen lmer Mushkolaj E Bën Për “Pesë Pare” Vjosa Osmanin, Ja Çka Thotë Për Veprimet E Saj Të Fundit

Njohësi i çështjeve politike, Imer Mushkolaj, i ka quajtur “të lodhta foret e Vjosa Osmanit me homazhet”, që është duke i bërë gjatë ditës së sotme, pas marrjes së p ostit si ushtruese e de tyrës si pr esidente.

Mushkolaj thotë se këto veprime të Osmanit janë plotë formë, por pa asnjë përmbajtje.“T’lodhta këto foret e Vjosa Osmanit me homazhe, frymëzim, blla, blla… Plot formë, e aspak përmbajtje“, ka shkruar Mushkolaj.

Osmani, gjatë ditës ka bërë homazhe tek varri i ish pr esidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova dhe tek k omandanti legjendar, Adem Jashari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *