Shteti l Turqis Po Kalon Periudhën E V Ështirë, Pas Të Rmetit, Vjen Një Tjetër Lajm I K Eq

Shteti l Turqis Po Kalon Periudhën E V Ështirë, Pas Të Rmetit, Vjen Një Tjetër Lajm I K Eq

Turqia po kalon periudhën më të erët të viteve të fundit, pasi përveç t ërmetit që g oditi vendin, tani po përb allet edhe me shtimin e rasteve të reja me p andemine.

Në 24 orët e fundit në Turqi u regjistruan 2106 raste të reja dhe numri i de kjeve që kapi shifrën 10.326.Sipas të dhënave të Ministrisë së Shë ndetësisë, numri i përgjithshëm i rasteve në vend tani qëndron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *