Sigurisht ju kujtohet Po. lici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të

Sigurisht ju kujtohet Po. lici i cili e ndaloi Vuçiqin të shkelë në Drenicë, ja qfarë ka ndodhur me të

Ne kohen kur Presidenti serb Aleksandar Vuçiq, pavarësisht ndalesës nga kryeministri Ramush Haradinaj, ishte ndaluar dhe u kthyer mbrapsht nga P0licia e Kosovës.

Ka qenë zyrtari i Pol.icisë, Vllaznim Surdulli nga Gjilani, ai i cili ishte ballafaquar me presidentin serb. Pavarësisht debatit që Vuçiq pati me Surdullin, ky i fundit nuk kishte lëshuar pe dhe kishte zbatuar vendimin të cilin ia kishin dhënë eprorët e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.