Sju beson syve Babain desh e lë zemra kur sheh te birin duke u larë në lavatriçe

Sju beson syve Babain desh e lë zemra kur sheh te birin duke u larë në lavatriçe

Sju beson syve Babain desh e lë zemra kur sheh te birin duke u larë në lavatriçe

Një baba përjetoi fr ikën më të madhe në jetë kur gruaja e tij vendosi një këmishë me fytyrën e fëmijës së tyre në lavatriçe.

Ai mendoi se fëmija i tyre po lahej në lavatriçe. Kur pa fytyrën e foshnjës së tij brenda makinës larëse, një baba nga Rusia për pak sa nuk pësoi një su lm në zemër. Në fund të fundit, tashmë ka histori të fëmijëve që në të vërtetë kanë hyrë në lavatriçe dhe janë mb ytur. Por, për fat të mirë, babai e kuptoi me kohë se në realitet ishte vetëm një këmishë me fytyrën e djalit të stampuar që gruaja e tij e kishte futur për tu larë. Babai më pas e ndau foton e skenës që pa në lavatriçe në rrjetet sociale. Shty pe r3k1am3n me poshte per me shume:

Dhe duke treguar foton, ai shkroi një mesazh: “Ju lutemi, nëse keni ndërmend të lani këmishën tuaj të preferuar me fytyrën e fëmijës tuaj, vendosni një paralajmërim ose diçka …”.

Postimi i babait u bë viral në internet dhe kishte mbi 100,000 shikime dhe mijëra pëlqime. Përdoruesit e Internetit u mahnitën nga imazhi.

“Djema! Unë pothuajse pata një su lm në zemër me këtë foto!”

Një tjetër përdorues i Internetit komentoi: “Zoti im! Dhe, sqaroje në postim se çfarë është, isha me të vërtetë i fri kësuar se kjo ishte e vërtetë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.