Skan.Daloze / Fëmija Bie Në K Oma Pas Inj Eksionit Që I Dha Pediatri Në Spital

Skan.Daloze / Fëmija Bie Në K Oma Pas Inj Eksionit Që I Dha Pediatri Në Spital

Një vajzë ka rënë në koma pas një inj eksioni që i dha një pediatër në Spitalin e Mitrovicës. Për këtë rast ka nisur h etime Policia e Kosovës

Për shkak të pr oblemeve me gr ipin sezonal, prindërit e kishin dërguar Lorena Latifin në Pediatrinë e Spitalit Rajonal të Mitrovicës por pas apl ikimit të terapisë vajza ka rënë në k oma. Prindërit kërkojnë të hetohet rasti, ndërsa Policia ka filluar he timet.

Për shkak të pr oblemeve me gripin sezonal, prindërit e dy vjeçares, Lorena Latifi, kishin kërkuar ndihmë në repartin e Pediatrisë në Spitalin e Mitrovicës. Pas aplikimit të terapisë, babai i Lorenës, Muhamet Latifi thotë se vajza e tyre ka ra në k oma.

“Shoqja e ka shti brenda vajzën. Ia kanë shkrua një inj eksion dhe i kanë thanë ta blejë. U dalë e ka ble, ja kanë dhanë inje ksionin dhe brenda dy minutave çika ka mbet e ngrirë, ka p ësuar vd ekje kl inike”, deklaroi për RTV Dukagjinin, Muhamet Latifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.