Skan të ndalur lotet, Vajza 4 Vjecare E Shpëtuan Në Turqi, Por Nëna E Saj Nuk Ja Doli Dot

Skan të ndalur lotet, Vajza 4 Vjecare E Shpëtuan Në Turqi, Por Nëna E Saj Nuk Ja Doli Dot

Së fundmi sipas mediave turke, një vajzë 4-vj eçare e quajtur Ayda Gezini është nxjerrë e gj allë nga skuadrat e shp ëtimit 91 orë pas t ërmetit me magnitudë 7 në Turqi.

Në momentin kur skuadra e shp ëtimit po e nxirrinin nga rr ënojat, vajza e vogël pyeti se ku ishte i ati.

Disa orë më parë është nxjerrë trupi i pa jetë i Fidan Gezgin, nënës së 4-vjeçares. Babai dhe vëllai i saj nuk ndodheshin në shtëpi në m omentin kur ra të rmeti dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Së fundmi sipas mediave turke, një vajzë 4-vj eçare e quajtur Ayda Gezini është nxjerrë e gj allë nga skuadrat e shp ëtimit 91 orë pas të rmetit me magnitudë 7 në Turqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *