Specialisti i njohur: Hani Këtë Ushqim Për 2 Ditë! Largon Dia Betin, Vr Et Qe Lizat Ka Ncero Gjene Dhe Ju Ndihmon Të …

Specialisti i njohur: Hani Këtë Ushqim Për 2 Ditë! Largon Dia Betin, Vr Et Qe Lizat Ka Ncero Gjene Dhe Ju Ndihmon Të …

Ju duhet ti kushtoni kujdes të veçantë dietës tuaj. Ekspertët thonë që duhet të hani më shumë barishte sesa mish.
Nuk po themi që të bëheni vegjetarianë, por të jeni më të kujdesshëm me dietën tuaj.

Të qenit vegjetarian nuk është do mosdoshmërisht opsioni më i mirë për të gjithë, pasi 20% prej nesh do të së muren nëse ndjekin këtë dietë. Por për një pjesë të konsiderueshme, pra 80% do të ishte mbrojtja më e mirë ndaj së mundjeve kro nike.
Një ndryshim i rëndësishëm midis dietave me bazë bimore dhe dietës perëndimore është se ata vazhdimisht demonstrojnë më pak raste të ka ncerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.