SubhanAllah..!? Falet, agjëron, jep sadaka dhe është prej banorëve të Xhehenemit. Allahu na Ruajte..!

SubhanAllah..!? Falet, agjëron, jep sadaka dhe është prej banorëve të Xhehenemit. Allahu na Ruajte..!

SubhanAllah..!? Falet, agjëron, jep sadaka dhe është prej banorëve të Xhehenemit. Allahu na Ruajte..!
Ebu Hurejra trasmeton:Profetit alejhi selam i thane:
“O i Derguari i Allahut! Filanja ngrihet e falet naten (namaz nate) dhe agjeron gjate dites dhe jep sadaka shume, por i lendon komshinjte e saj me gjuhen e saj.” Profeti sal-lAllahu alejhi ue sel-lem tha: “Ska hajr ne te. Ajo eshte prej banoreve te Zjarrit.”
Thane: “Filanja (tjeter person) fal vetem namazet farze, e jep sadaka shume pak dhe nuk i ben dem askujt.”
Profeti alejhi selam tha: “Ajo eshte prej banoreve te Xhennetit.”

Trasmeton Ahmedi, Bezari, Hakimi dhe Ibn Hibbani ne Sahihun e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.