E pabesueshme..!? Kishte ngeIur pa punë, emigranti shet djaIin e tij që kishte vetëm 40 ditë që kishte Iindur: Donim të hanim bukë, s’kishim para

Kishte ngelur pa punë, emigranti shet djali e tij që kishte vetëm 40 ditë që kishte lindur: Donim të hanim bukë, s’kishim para

Një burrë në Kinë dyshohet se ka shitur djalin e tij të porsalindur për 18,000 £. Shitja e vogëlushit u bë online, ku babai foli me një të huaj dhe ra dakord që të jepte fëmijën.

O Zot nuk paska qetësi as tani natën/ Jepet lajmi se një foshnje 6 muajshe është infektuar me Covid-19

Sipas DailyMail gjithçka ka ndodhur pasi burri kishte humbur punën për shkak të pandemisë dhe ishte në gjendje të vështirë ekonomike. Babai punëtor emigrant, i cili tashmë ka dy djem, thuhet se ishte përballur me pr esion ‘të madh’ financiar për shkak të humbjes së punës.

Ai dyshohet se e bindi gruan e tij shtatzënë të binte dakord për marrëveshjen e paligjshme përpara se të tregtonte foshnjën e tij 40 ditore. Foshnja iu shit një gruaje, e cila prej kohësh kërkonte një fëmijë. Rasti u zbulua nga policia dhe burri është marrë nën he tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.