Te Mos Kisha Leke Une Do Kisha Vd Ekur! Agron Llakaj Ja Cfare Bera Qe U She Rova Nga C Ovid 19

Te Mos Kisha Leke Une Do Kisha Vd Ekur! Agron Llakaj Ja Cfare Bera Qe U She Rova Nga C Ovid 19

Disa ditë më parë, me anë të një postimi në Inst agram, Agron Llakaj bëri të ditur se ai dhe e shoqja kanë kaluar Koronavir usin.

Aktori tregoi se kanë qenë të inf ektuar për 20 ditë, nën kujdesin e vajzës së tyre, Alkidës.

Ai ka dhënë një intervistë për Anila Çelën në “News24”, ku ka treguar se së bashku me të shoqen kishin t emperaturë që prej tre ditësh. Vajza e tyre i kishte bindur që t’i nënshtroheshin testit, nga i cili rezultuan pozitivë. Gjatë intervistës, Llakaj u shpreh mirënjohës për ekipin mj ekësor, duke shtuar se një qytetar i thjeshtë nuk mund t’i kishte mundësitë që i janë ofruar atij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *