Të Prek Në Zemër Kjo Pamje/ Adoleshenti Turk Regjistron Veten Poshtë Rrënojave: Zoti E Shpëtoi

Të Prek Në Zemër Kjo Pamje/ Adoleshenti Turk Regjistron Veten Poshtë Rrënojave: Zoti E Shpëtoi

Një 15-vjeçar në Turqi, Gunay Ozisik, i cili mbeti nën rrënoja pas tër metit tr agjik në Izmir të Turqisë, ka filmuar veten ndërsa kishte mbetur i bl lokuar.

Turqi, Izmiri tronditet nga një tërmet 6,6 ballë

I mituri arriti të shpëtohej nga forcat zjar rfikëse 10 orë pas tërmetit, ndërsa video e regjistruar prej tij u bë virale në rrjet.

E ëma e tij ka thënë se ishte në punë kur ra tërmeti, e po ashtu edhe i ati i tij dhe s epo fliste me të birin në telefon, i cili kishte bërtitur “mama”, e më pas ndërtesa ishte shembur.

“Mu deshën 2 orë të shkoj anë shtëpi për shkak të trafikut dhe kur pashë ndërtesën të rrë nuar mu drodh zemra, por fatmirësisht im birë arriti të mbijetonte”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *